Stavanger Sømandsforening

PLANLAGTE ARRANGEMENTER 2023

For å være med på arrangementene må all påmelding skje fysisk ved å skrive seg på utlagt liste i foreningen

24. feb Fredag kl. 1700. Generalforsamling med etterfølgende torskemiddag. Påmeldingsliste til middagen legges ut i foreningen!

7. mars. Tirsdag kl 1100. Formiddagstreff, enkel servering.  Påmeldingsliste legges ut i foreningen den 15. februar.

14. april. Fredag kl. 1800. Hyggeaften for medlemmer med ledsagere
Bindende påmeldingsliste legges ut i foreningen i mars.

23. mai. Tirsdag. Planlagt  Dagstur, foreløbig ukjent destinasjon.

19. september. Tirsdag kl 1100. Formiddagstreff, enkel servering.  Bindende påmeldingsliste legges ut i foreningen den 1. september.

20 oktober. Fredag Kl. 1800. Hyggeaften for medlemmer med ledsagere.  Bindende påmeldingsliste legges ut i foreningen den 5. 0ktober

17. nov. Fredag kl. 1900 skipskostaften for medlemmer.

8. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere.

15. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere.

20. des. Onsdag. Servering av Gløgg i foreningen.

31. des. Fredag kl. 1900. Nyttårsgalla for medlemmer med ledsagere.

NB: Påmeldingsliste for Julebordene og Nyttårsgalla legges ut i foreningen  14.dager før arrangementene.

NB:     Ved alle våre arrangementer er det bindende påmelding, blir man forhindret fra å komme, må dette meldes fra senest  6 dager før arrangementet for å få refundert påmeldingsgebyret.