Arrangementer 2019

For å være med på  arrangementene må man  enten møte opp i foreningen

eller sende inn en e-post (mail) til (stavans@online.no) for å bli ført opp på listene

Ikke ring inn til sekretæren.

4. Juni. Tirsdag. Dagstur til Lysebotten. (Se program under Turer 2019. Turen er fulltegnet.

27. August. Årets utenlandstur er iår planlagt til Lago Maggiore i Italia.

Nærmere opplysninger om turen er lagt ut på vår hjemmeside under Turer 2019 og i foreningen. Påmelding snarest.

Liste lagt ut i foreningen.

17. september. Tirsdag kl 1100. Formiddagstreff, enkel servering. Påmeldingsliste legges ut i foreningen i                                   august.

Oktober. Tema. Program kommer senere. Enkel servering.

25. okt. Fredag Kl. 1900. Hyggeaften for medlemmer med ledsagere.   Bindende påmeldingsliste legges ut i                    foreningen i 0ktober.

15. nov. Fredag kl. 1900 skipskostaften for medlemmer.

06. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere.

13. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere.

31. des. kl. 1900. Nyttårsgalla for medlemmer med ledsagere.

NB: Påmeldingsliste for Julebordene og Nyttårsgalla legges ut i foreningen  november før                                    arrangementene.  Bindende påmelding.

NB: Ved alle våre arrangementer er det bindende påmelding, blir man forhindret fra å komme, må dette            meldes fra senest 4 dager før arrangements dato.