Arrangementer 2019

For å være med på  arrangementene må man  enten møte opp i foreningen

eller sende inn en e-post (mail) til (stavans@online.no) for å bli ført opp på listene

Ikke ring inn til sekretæren.

22. feb.  Fredag kl. 1700. Generalforsamling med påfølgende torskeaften. Bindende påmeldingsliste til torskeaften legges ut i foreningen 1. februar.

5. april. Fredag kl. 1900. Hyggeaften for medlemmer med ledsagere
Bindende påmeldingsliste legges ut i foreningen den 18. mars.

4. Juni. Tirsdag. Dagstur til Lysebotten. Bindene påmeldingsliste og program legges ut i foreningen den 2. mai. (Dato for turen kan bli forandret, grunnet snø/veiforhold over Lysefjellet)

27. August. Årets utenlandstur er iår planlagt til Lago Maggiore i Italia. (Nærmere opplysninger om turen blir lagt ut på vår hjemmeside under Turer 2019 og i foreningen når alle formaliteter er iorden)

17. september. Tirsdag kl 1100. Formiddagstreff, enkel servering. Påmeldingsliste legges ut i foreningen den 1. september.

Oktober. Temaaften. Program kommer senere. Enkel servering.

25. okt. Fredag Kl. 1900. Hyggeaften for medlemmer med ledsagere.   Bindende påmeldingsliste legges ut i foreningen den 5. 0ktober.

15. nov. Fredag kl. 1900 skipskostaften for medlemmer.

06. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere.

13. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere.

31. des. kl. 1900. Nyttårsgalla for medlemmer med ledsagere.

NB: Påmeldingsliste for Julebordene og Nyttårsgalla legges ut i foreningen   14.dager før arrangementene.  Bindende påmelding.

NB: Ved alle våre arrangementer er det bindende påmelding, blir man forhindret fra å komme, må dette meldes fra senest 4 dager før arrangements dato.