Arrangementer 2019

For å være med på  arrangementene må man  enten møte opp i foreningen

eller sende inn en e-post (mail) til (stavans@online.no) for å bli ført opp på listene

Ikke ring inn til sekretæren.

Temadag. Ny gjennomgang av foreningens hjertestarter planlegges. Dag og tid kommer senere.

Enkel servering

25 Oktober. Fredag kl. 1200 Foredrag i foreningen. Tema krigseilerne. Alle hjertelig velkommen.Enkel servering.

25. okt.  Fredag Kl. 1900. Hyggeaften (gratis) for medlemmer med ledsagere.   Bindende påmeldingsliste lagt i  foreningen.

15. nov.  Fredag kl. 1900 skipskostaften (gratis) for medlemmer. Påmeldingslistei foreningen.

06. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere. Kr. 450 pr. person.

(Drikke til maten inkludert)

13. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere .Kr. 450  pr. person.

(Drikke til maten inkludert)

31. des. kl. 1900. Nyttårsgalla for medlemmer med ledsagere.

Kr. 450 pr. person (alt inkludert)

NB: Påmeldingsliste for Julebordene og Nyttårsgalla legges ut i foreningen i november.  Bindende påmelding.

NB: Ved alle våre arrangementer er det bindende påmelding, blir man forhindret fra å komme, må dette meldes fra senest 4 dager før arrangements dato.