Arrangementer 2019

For å være med på  arrangementene må man  enten møte op

p i foreningen

eller sende inn en e-post (mail) til (stavans@online.no) for å bli ført opp på listene

Ikke ring inn til sekretæren.

4. Juni. Tirsdag. Dagstur til Lysebotten. (Se program under Turer 2019) Bindene påmeldingsliste lagt ut i foreningen.

27. August. Årets utenlandstur er iår planlagt til Lago Maggiore i Italia.

Nærmere opplysninger om turen er lagt ut på vår hjemmeside under Turer 2019 og i foreningen. Påmelding snarest.

Liste lagt ut i foreningen.

17. september. Tirsdag kl 1100. Formiddagstreff, enkel servering. Påmeldingsliste legges ut i foreningen den 20. august.

Oktober. Tema. Program kommer senere. Enkel servering.

25. okt. Fredag Kl. 1900. Hyggeaften for medlemmer med ledsagere.   Bindende påmeldingsliste legges ut i foreningen den 5. 0ktober.

15. nov. Fredag kl. 1900 skipskostaften for medlemmer.

06. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere.

13. des. Fredag kl. 1900. Julebord for medlemmer med ledsagere.

31. des. kl. 1900. Nyttårsgalla for medlemmer med ledsagere.

NB: Påmeldingsliste for Julebordene og Nyttårsgalla legges ut i foreningen   14.dager før arrangementene.  Bindende påmelding.

NB: Ved alle våre arrangementer er det bindende påmelding, blir man forhindret fra å komme, må dette meldes fra senest 4 dager før arrangements dato.