Arrangementer 2022

PLANLAGTE ARRANGEMENTER 2022

For å være med på arrangementene må all påmelding skje fysisk ved å skrive seg på utlagte liste i foreningen.

10. mai. Tirsdag. Planlagt  Dagstur til Jæren. Bindende påmeldingsliste lagt ut i foreningen.

20. september. Tirsdag kl 1100. Formiddagstreff, enkel servering.   Påmeldingsliste legges ut i foreningen den 1. september.

Oktober. Temaaften. Program kommer senere. Enkel servering.

21. okt. Fredag Kl. 1800. Hyggeaften for medlemmer med ledsagere.    Bindende påmeldingsliste legges ut i foreningen den 5. 0ktober.

18. nov. Fredag kl. 1800. Skipskostaften for medlemmer.

09. des. Fredag kl. 1800. Julebord for medlemmer med ledsagere.

16. des. Fredag kl. 1800. Julebord for medlemmer med ledsagere.

31. des. kl. 1800. Nyttårsgalla for medlemmer med ledsagere.

NB: Påmeldingsliste for Julebordene og Nyttårsgalla legges ut i foreningen  14.dager før arrangementene.  Bindende påmelding.

NB: Ved alle våre arrangementer er det bindende påmelding, blir man forhindret fra å komme, må dette meldes fra senest 4 dager før arrangements dato.